Bedrijfsruimte met woonst In Tilburg Nederland


sinds 23-4-2023 18:22:10

Grote foto bedrijfsruimte met woonst in tilburg nederland bedrijfspanden bedrijfsruimte te koop Grote foto bedrijfsruimte met woonst in tilburg nederland bedrijfspanden bedrijfsruimte te koop Grote foto bedrijfsruimte met woonst in tilburg nederland bedrijfspanden bedrijfsruimte te koop Grote foto bedrijfsruimte met woonst in tilburg nederland bedrijfspanden bedrijfsruimte te koop Grote foto bedrijfsruimte met woonst in tilburg nederland bedrijfspanden bedrijfsruimte te koop Grote foto bedrijfsruimte met woonst in tilburg nederland bedrijfspanden bedrijfsruimte te koop Grote foto bedrijfsruimte met woonst in tilburg nederland bedrijfspanden bedrijfsruimte te koop Grote foto bedrijfsruimte met woonst in tilburg nederland bedrijfspanden bedrijfsruimte te koop Grote foto bedrijfsruimte met woonst in tilburg nederland bedrijfspanden bedrijfsruimte te koop Grote foto bedrijfsruimte met woonst in tilburg nederland bedrijfspanden bedrijfsruimte te koop
prijs: € 749000
Locatie : Tilburg  (Antwerpen)

Kenmerken

Beschrijving

Deze met 24 zonnepanelen voorziene energiezuinige Bungalow met ruime werkplaats is onlangs in zijn geheel getransformeerd naar de eisen van deze tijd van energietransitie en Co2 uitstoot. De bungalow is Instap klaar en biedt moderne zelfstandige ondernemers alle luxe en comfort van wonen en werken ineen. Voorzien van 3 badkamers 6 slaapkamers, zeer ruime living en moderne open keuken met kookeiland is een lust om per direct uw bedrijfsactiviteiten uit te voeren zonder eerst te moeten gaan verbouwen aan de woning.
Gelegen in het sterk ontwikkelde noordelijk deel van Tilburg (wijk “de Schans” met directe uitvalswegen naar de op- en afritten van de N261 richting Waalwijk,’ ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven en de N260 richting Breda.
De Bungalow ligt op loopafstand van het zeer uitgebreide winkelcentrum Wagnerplein, zwembad De Drieburcht, diverse scholen, en medische faciliteiten.
Indeling Bungalow.
De vrijstaande bungalow is voorzien van aan weerszijde eigen inritten waarvan 1 elektrisch bedienbaar, bestaat op de begane grond uit een riante entree met hal, royale woonkamer met open haard en open leef keuken voorzien van alle moderne apparatuur, bijkeuken met riant keukenblok, twee badkamers waarvan 1 met ligbad en beide voorzien van douche en toilet en een ruime voorraadkast. Verder vindt men op de begane grond vier slaapkamers waarvan de twee voorste slaapkamers ook ideaal gebruikt kunnen worden als praktijk of kantoorruimte.
De eerste verdieping is te bereiken middels een vaste trapopgang vanuit de hal en bestaat uit twee ruime slaapkamers en een 3de badkamer voorzien van dubbele wasbak douche en toilet.
Indeling Bedrijfsruimte
De 140m2 grote bedrijfsruimte is voorzien van een betonvloer, krachtstroom, ledverlichting, water, toilet afvoer aansluiting. Voorzien van 2 grote toegangsdeuren 3 x 3 meter met lichtstraat en naastgelegen carport. Aan de zijkant van de bedrijfsruimte kan men middels 2 openslaande tuindeuren toegang krijgen tot de binnen patio waar het zomers tussen de bedrijvigheid goed toeven is door om even tot rust te komen.
Oppervlakten
Bungalow: begane grond: circa. 165 m2 BVO
eerste verdieping: circa. 120 m2 BVO
Bedrijfsruimte: circa. 140 m2 BVO
Carport circa 45m2 BVO
Totale perceel oppervlakte: 700 m2
Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op het eigen terrein en in de directe omgeving.

Kenmerken: Kopen in Tilburg


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 31493742 Meld aan Aanbod