Camping te koop in Portugal


sinds 28-6-2024 10:55:57

Grote foto camping te koop in portugal bedrijfspanden bedrijfsruimte te koop Grote foto camping te koop in portugal bedrijfspanden bedrijfsruimte te koop Grote foto camping te koop in portugal bedrijfspanden bedrijfsruimte te koop Grote foto camping te koop in portugal bedrijfspanden bedrijfsruimte te koop Grote foto camping te koop in portugal bedrijfspanden bedrijfsruimte te koop Grote foto camping te koop in portugal bedrijfspanden bedrijfsruimte te koop Grote foto camping te koop in portugal bedrijfspanden bedrijfsruimte te koop Grote foto camping te koop in portugal bedrijfspanden bedrijfsruimte te koop Grote foto camping te koop in portugal bedrijfspanden bedrijfsruimte te koop
prijs: -
Locatie : Meruge, oliveira do hospital, portugal  (West-Vlaanderen)

Kenmerken

Beschrijving

Mooiste en meest sfeervolle familiecamping in Centraal Portugal
Camping Toca da Raposa (vertaald: Hol van de vos) is een prachtige Quinta van ruim 1 hectare gelegen in de serene omgeving buiten het charmante dorpje Meruge. Dit verborgen juweeltje, een waar paradijsje in Centraal Portugal, biedt een unieke kans voor wie een bloeiend bedrijf wil voortzetten. Toca da Raposa is van oorsprong een typisch Portugese boerderij opgetrokken in graniet. De ruïne werd terug heropgebouwd met respect voor het oude maar met de nodige moderne aanpassingen. De camping is ooit begonnen als motorcamping, maar is nu een plek voor iedereen en de camping trekt dan ook mensen aan die verliefd worden op het ontspannende en gastvrije gevoel wat er heerst.
Deze regio is erg mooi en interessant om te bezoeken en te verkennen. Het wordt gedomineerd door de "Serra da Estrela", de hoogste bergketen van het Portugese vasteland (1996m). Het is uniek met zijn enorme granieten rotsen en spectaculaire uitzichten, ideaal voor een dagje uit of om te gaan wandelen, om te zwemmen in één van de pittoreske rivierstranden op een warme zonnige dag of om de vele rustieke bergdorpjes te bezoeken. Daarnaast kun je paardrijden in de omgeving, kajakken op de Mondego, karten of een fiets huren om over een oude spoorlijn te fietsen langs de rivier Dão. De grote steden Coimbra en Viseu liggen op een uurtje rijden vanaf de camping en zijn zeker een bezoekje waard.
Oliveira do Hospital is het dichtstbijzijnde stadje met alle voorzieningen en is gelegen op 10 kilometer afstand van de camping. Hier vind je meerdere supermarkten, kapsalons, restaurants en apotheken. Voor kleinere buurtwinkeltjes kun je terecht in Meruge en Lagares da Beira, op respectievelijk 2,7 km en 3,7 km afstand.
De camping en chalets:
De camping heeft een vergunning voor 30 camper/caravan/tenten plaatsen, 90 gasten in totaal. Op het beneden veld zijn 3 vaste chalets en 2 vaste cabana’s. De camping heeft 1 sanitair blok met aan zowel de heren- als dameskant
3 douches, 3 toiletten en 3 wasbakken. Met aan de zijkant van het sanitair blok wasbakken voor de afwas met heet water. Op de camping is ook een camper service-plaats.
Op het terrein is een zout-water zwembad (56m2) aanwezig en een speeltuin voor de kleintjes.
Er is een professionele keuken met RVS aanrechtbladen en een bar met drankvergunning. De bar dient tevens als de receptie. Aansluitend aan de bar is een buiten terras, omringt door een exotisch aandoende tuin. Aan de voorkant van het hoofdgebouw betreedt u een prachtige patio met bijgebouwen en 2 toiletten. De bijgebouwen worden nu vooral gebruikt als opslag van voorraad. Daarnaast bevinden zich op het terrein een gebouw voor de opslag van gereedschap en machines, een pizzaoven, een opslagplek voor brandhout en 2 cabana’s voor vrijwilligers.
De camping is instapklaar, voldoet aan alle (veiligheids)eisen en is voorzien van alle vereiste vergunningen. Cliëntele is in het hoogseizoen hoofdzakelijk Vlaams, Nederlands, Engels, Duits en Portugees. De camping is prima te runnen door een enthousiast stel, met in het hoogseizoen enige hulp van vrijwilligers.
Eigenaarswoning:
De eigenaarswoning (72m2) bestaat uit 3 grote slaapkamers, 1 klein kamertje, een toilet en een aparte badkamer. Dit bevindt zich op de eerste verdieping, boven de zaak.
Voor wie het roer wil omgooien en een goedlopend bedrijf wil overnemen op een mooie plek, is dit een uitstekende kans. De eigenaresse zal desgewenst de nieuwe “campingbazen” met raad en daad bijstaan, zodat een nieuwe start vlekkeloos verloopt.

Kenmerken: Kopen in Meruge, Oliveira do Hospital, Portugal


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 117764800 Meld aan Aanbod