Werkhuis of magazijn in Bree


sinds 29-5-2024 12:21:06

Grote foto werkhuis of magazijn in bree bedrijfspanden opslagruimte te huur Grote foto werkhuis of magazijn in bree bedrijfspanden opslagruimte te huur Grote foto werkhuis of magazijn in bree bedrijfspanden opslagruimte te huur Grote foto werkhuis of magazijn in bree bedrijfspanden opslagruimte te huur Grote foto werkhuis of magazijn in bree bedrijfspanden opslagruimte te huur Grote foto werkhuis of magazijn in bree bedrijfspanden opslagruimte te huur Grote foto werkhuis of magazijn in bree bedrijfspanden opslagruimte te huur Grote foto werkhuis of magazijn in bree bedrijfspanden opslagruimte te huur Grote foto werkhuis of magazijn in bree bedrijfspanden opslagruimte te huur Grote foto werkhuis of magazijn in bree bedrijfspanden opslagruimte te huur Grote foto werkhuis of magazijn in bree bedrijfspanden opslagruimte te huur Grote foto werkhuis of magazijn in bree bedrijfspanden opslagruimte te huur Grote foto werkhuis of magazijn in bree bedrijfspanden opslagruimte te huur Grote foto werkhuis of magazijn in bree bedrijfspanden opslagruimte te huur Grote foto werkhuis of magazijn in bree bedrijfspanden opslagruimte te huur Grote foto werkhuis of magazijn in bree bedrijfspanden opslagruimte te huur
prijs: € 1095
Locatie : Bree  (Vlaams-Limburg)

Kenmerken

Beschrijving

Huurprijs: 1.095 EUR (exclusief BTW)
Dit werkhuis is gelegen binnen een zone voor lokale bedrijvigheid te Bree aan de Opitterkiezel.
Het maakt deel uit van een complex op een perceel met een oppervlakte van 3522 m².
Het werkhuis heeft een oppervlakte van 215 m².
Aan de zijkant van het pand is er een deur. Aan de achterkant is er een sectionaalpoort.
Het gebouw was tot voor kort in gebruik als schrijnwerkerij maar kan uiteraard ook voor andere doeleinden aangewend worden, waaronder als magazijn/opslagruimte.
In het gebouw zelf is een beperkt deel voorzien van een verdieping voor het stockeren van materialen. Beneden is dit gedeelte onderverdeeld in drie compartimenten. In een van deze compartimenten is een toilet aanwezig.
In het gebouw is gasverwarming aanwezig.
Het perceel, waarop zich meerdere gebouwen bevinden, is volledig omheind.
De opritten zijn allen verhard.
*Afmetingen en oppervlaktes zijn steeds gebaseerd op kadastrale gegevens, plannen en/of eigen afmetingen. Toch zijn ze louter indicatief en zonder enige garantie en/of aanspraak op juistheid.
Vg - lab

Kenmerken: Kopen in Bree


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 117518697 Meld aan Aanbod